Lägenheterna

Abuela's Beach House erbjuder fyra sorters boende för familjer, par eller grupper. 

Varje lägenhet har en unik och originell, dekorativ stil med en fantastisk utsikt över Adriatiska havet.

Ett perfekt ställe för de som är på jakt efter en avkopplande semester med paradisliknande omgivningar.

Alla våra lägenheter är utrustade med tv, wifi och luftkonditionering. 

Vi ligger 50 meter. vid havet med trappor.

 

Takvåning Mamma Mia 

 

 

Med en storslagen vy över Adriatiska havet, är Takvåning Mamma Mia en drömlägenhet med husets bästa utsikt. 

Perfekt lämpad för en familj eller grupp med vänner (4-5 personer), erbjuder denna takvåning ett sovrum med havsutsikt och balkong, ett stort badrum och en mindre toalett, utrustat kök med utsikt, en bäddsoffa och en dold säng i vardagsrummet, samt en stor terass med dusch som är vänd mot Adriatiska havet. Den perfekta lägenheten för att njuta av en avkopplande och rolig semester. 

Alla våra lägenheter ligger 50 meter från stranden via trappor.

Våning Tango

 

 

 

Med 75 m2 och en modern, elegant inredning och design baserad på röda, svarta och vita färger, är Våning Tango perfekt för en familj på fem personer, en grupp med vänner eller till och med ett par som är på jakt efter ett avkopplande och fridfullt ställe att hyra nära havet, i staden Brela, Kroatien. Med 18 m2 terass, en hammock och häpnadsväckande utsikt, är det den ultimata rymliga lägenheten att hyra i Brela. Våning Tango är fullt utrustad med kabel-TV, wifi, luftkonditionering och har alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva i köket. Även ett sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, ett vardagsrum med en stor bäddsoffa och direkt utgång till "Jardula Brela Beach" via trapporna *.

*50 meter från havet

Våning Caipirinha

 

En inredning i brasiliansk stil, full med färger och en särskild balkong med den bästa utsikten över Adriatiska havet. Denna semestervåning som finns att hyra i staden Brela passar perfekt för en familj på fyra personer, en mindre grupp vänner eller ett par som letar efter ett avkopplande och fridfullt ställe. Lägenheten har alla bekvämligheter, såsom kabel-TV, luftkonditionering, wifi och ett litet kök.Sovrummet har en dubbelsäng och vardagsrummet en stor bäddsoffa. Våning Caipirinha ligger 50 meter från havet via trappor. 

Enrumslägenhet Adriatic

 

 

För ett par eller en familj på två personer med ett barn, designades Enrumslägenhet Adriatic  för att påminna om Kroatiens skönhet. Det är ett rum på 30 m2 med en dubbelsäng, ett litet integrerat kök och en 18 m2 stor terass med utsikt över Adriatiska havet. Det är den perfekta lägenheten att hyra i Brela om ni är på jakt efter avkopplande områden och fridfulla ställen. Enrumslägenhet Adriatic är belägen bara 50 meter från stranden via trappor.