Abuela's Beach House

Üdv az otthonunkban! Ana, Brana és Kaya vagyunk. Egy Dél-Amerikából származó család, horvátországi gyökerekkel!Az Abuela’s Beach House a mi kis kincsünk. Horvátországi nagymamánk feljogosított minket arra, hogy a Brela-ban található tengerparti házát otthonná és vendégházzá alakítsuk át. Az volt az álma, hogy láthassa az unokáját ezen varázslatos helyen élni.2011-ben elhatároztuk, hogy belevágunk a projektbe. Újrabútoroztuk az egész házat és átalakítottuk a nagyobb szobákat vakációs célra kibérelhető apartmanokká.Tematikus apartmanokat hoztunk létre olyan dekorációval és stílusban, amelyek a mi történetünket mesélik el. Minden egyes apartman egyedi dekorációval bír és születési helyeinknek állít emléket (Ana Brazíliában, Brane Argentínában, Kaya Horvátoszágban született, némi olasz gyökerekkel).Így terveztük meg az apartmanokat: a Caipirinha-t, a Tango-t, az Adriatic-ot és a Mamma Mia-t. Továbbá fogadó jellegű szolgáltatásokat is kínálunk, mint a reggeli (külön kérésre) és a tengerparti kellékek.

Nagy szenvedélyünk, hogy új emberekkel találkozzunk és jókat beszélgessünk velük.Az új vendégek fogadásánál csak egyet szeretünk jobban: az új barátokat.A házunk egy nyugodt és pihentető partszakaszon található, a Brela központjában lévő zsúfolt strandoktól jóval távolabb. Ha Ön egy kis drágakövet keres a Paradicsom közepén, nálunk megtalálhatja azt.A ház elhelyezkedéséről többet megtudhat itt.

 

Most, hogy már kicsivel jobban megismert minket, bíztatjuk Önt a velünk való kapcsolatfelvételre, ha további információra lenne szüksége rólunk vagy a környékről, ha szállást szeretne lefoglalni vagy csak úgy beszélgetni!

 

 

 

Köszönjük és remélhetőleg viszontláthatjuk Önt a szépséges Brela-n!!

1/2