Upplevelseturism i Kroatien

Vandring
 
Brela är omgivet av Biokovo bergen. Det är det perfekta stället för vandringsfantaster. Naturen och sceneriet gör Brela till en unik plats där man kan njuta av en promenad genom bergsområdet.Det finns många stigar genom bergsområdet som är noggrant märkta så att turister kan njuta av en minnesfylld vandring.Med havet vid foten av berget, så kan våra turister njuta av en oförglömlig vy.

.

 

Hikking in Brela, Croatia
Mountain Bike / Cykling
 
Brela har ändlösa stigar att utforska. Cykling är en av de mest vanliga sporterna i Dalmatia regionen. Mountain biking har sina flesta deltagare i detta område. Eftersom Brela ligger mitt emellan de populära städerna i Kroatien, erbjuder den många olika möjligheter för de som vill njuta av att cykla genom bergsområdet och använda dess rutter.

Klättring

 

Biokovo och Gornja Brela är delar av bergsområden som är kända bland klättringsfantaster. Flera punkter kan nås genom klättring från Brela stad. Dessutom så är Brela beläget några kilometer från andra klättringspunkter som Omis, Zadvarije, Biokovo Park, bland andra.

Åka flotte

 

Floden Cetina garanterar nöje för hela familjen. Åka flotte är en äventyrssport som tillåter alla åldrar (barn från 3 år) att vara med på äventyret längs floden Cetina, Omis, Brela, upp längs grottorna och vattenfallen, att utforska den naturliga regionens skönhet. 

Vi har specialerbjudanden för äventyrssport fans!

Under lågsäsong har vi specialpriser för er som vill komma och njuta av äventyrssporter. Kontakta oss och tala om för oss vilken är din favoritsport, hur många dagar du vill stanna hos oss och vi kommer då förbereda ett specialerbjudande för dig!