Kalandturizmus Horvátországban

Túrázás / Trekking

 

 

Brela-t a Biokovo-hegység öleli körül. Ez tökéletes hely a túrázás szerelmesei számára. 

A természet és a tájkép révén Brela igen egyedi helyszín, ha egy hegyi sétáról van szó.

Számos, a hegyekhez vezető út létezik, amelyeket megfelelően jelöltek annak érdekében, hogy a turisták emlékezetes élményben részesüljenek.

A hegység lábánál található tengernek köszönhetően turistáink felejthetetlen kilátást élvezhetnek. 

 

Hikking in Brela, Croatia
Hegyikerékpár / Kerékpározás
 
Brela számtalan felfedezhető útvonalat kínál. A kerékpározás a dalmáciai régió egyik legnépszerűbb sportja. De a hegyikerékpározás is ebben a körzetben büszkélkedhet a legtöbb követővel. Horvátország népszerű városai közötti fekvésének révén Brela rengeteg lehetőséget kínál a hegyikerékpározók számára.

Hegymászás
 
A Biokovo és a Gornja Brela hegyes területen fekszik és nagyon népszerű a hegymászás rajongóinak körében. Brela városból hegymászással számos pont érhető el. Továbbá, Brela pár kilométer távolságra fekszik a többi hegymászó ponttól (ide sorolandó többek között az Omis, a Zadvarije és a Biokovo Park).

.

Vadvízi evezés

 

A Cetina folyó kitűnő szórakozást garantál az egész család számára. A vadvízi evezés olyan kalandsport, ahol minden korosztály (3 év felett) jelentkezhet a Cetina folyó átkelését jelentő kalandra, az Omis-nál és Brela-nál található barlangokon és vízeséseken áthaladó útvonalon és közben felfedezhetik a régió természetes szépségét. 

Különleges ajánlataink a kalandokat kedvelők számára!!

In loFőszezonon kívül speciális árakat biztosítunk a kalandsportok miatt érkezők számára. Lépjen velünk kapcsolatba - mesélje el, mi az Ön kedvenc sportja és hány napot szeretne nálunk eltölteni és mi különleges ajánlattal szolgálunk Önnek!

 

hikkingincroatia