Brela és környéke

Brela Horvátország legjobb tengerpartja! A Forbes magazin díjnyertese egyben Európa legszebb tengerpartja és világviszonylatban a 6. helyen áll. Brela az elsőszámú tengerpart a Makarska Riviérán. Szépséges, 5 km hosszú, paradicsoma tájjal övezett parti sétányáról híres, ahol bárok, éttermek és kisebb boltok is megtalálhatók. A Jardula körzetben találhat meg minket, amely egy nyugodt és pihentető hely, messze a zsúfolt központtól, de tele természettel és apróbb partszakaszokkal.

 

Mi teszi egyedivé a helyet?

 

Még főszezonban is könnyedén találhat nyugodt helyeket a parton. Brela azon részét, ahol a ház áll, még nem fedezték fel teljesen és az emberek nagyon szeretik ezt a paradicsomi békét. Brela Dalmácia központi területén található. Ez nagy előny, mivel innen indulva Ön felfedezheti a főbb turistaparadicsomnak számító városokat (mint Split és Dubrovnik), a legfontosabb szigeteket (mint pl. Hvar, Korčula és Brač) és akár kalandtúrákra is benevezhet, beleértve a kajakozást, vadvízi evezést, kenutúrákat és még számos egyebet.

 

Mindig készen állunk, hogy segítsünk Önnek a legtöbbet kihozni nyaralásából! 

Kérjük, ha bárminemű turista-információra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot:  

Brela Horvátország leglátogatottabb városai és szigetei közelében található, így az ideérkező vendégek könnyen bejárhatják és megismerhetik egész Dalmáciát.

 

Brela -Split : 45 km

Brela - Makarska: 15 km

Brela - Dubrovnik: 160 km

Brela - Medjugorje: 70 km

Brela - Krka Waterfalls: 130 km

Brela - Plivitce Lakes: 310 km

Brela - Hvar Island : 15 nautical miles

Brela - Brac : 8 nautical miles

 

Autóhoz legközelebbi repülőtér:

Split 65km

A legjobb fotók Brela  (kattintson a képre)

_MG_1479-copy