Brela och dess omgivningar

Brela har den bästa stranden i Kroatien! Forbes tidskrift prisvinnare som vackraste stranden i Europa, och sjätte i världen. Brela är den första stranden vid Riviera Makarska. Känd för sin vackra strandpromenad, 5 km lång, med paradislandskap, strandbarer, restauranger och små affärer. Vi finns i Jardula området, ett lugnt och avkopplande ställe långt borta från det livliga centrumet, men fullspäckad med natur och små stränder.

 

Vad gör vårt ställe så unikt?

 

Du kommer att hitta lugna och avkopplande platser vid stranden även om det är högsäsong. Vår del av Brela är inte så exploaterat ännu, och de flesta tycker mycket om lugnet i paradiset. Brela ligger i det centrala Dalmatia området.

 

Det är ett plus, om du tänker på att härifrån kan du upptäcka de mest kända turiststråken som Split och Dubrovnik, betydelsefulla öar som Hvar, Korčula och Brač och även göra äventyrsturer som kajakpaddling, flotte, kanotpaddling och så vidare. Vi kan alltid hjälpa dig med att göra det bästa utav din semester. Kontakta oss gärna om du är behov av någon speciell turistinformation:

Brela ligger nära de mest besökta städerna och öarna i Kroatien, och det är tack vare detta som besökande turister i Brela har möjligheten att besöka och lära känna hela Dalmatien.

 

Brela -Split : 45 km

Brela - Makarska: 15 km

Brela - Dubrovnik: 160 km

Brela - Medjugorje: 70 km

Brela - Krka Waterfalls: 130 km

Brela - Plivitce Lakes: 310 km

Brela - Hvar Island : 15 nautical miles

Brela - Brac : 8 nautical miles

 

Närmaste flygplats:

Split 65km

Bästa bilderna av Brela   (Klicka för större bild)

_MG_1927-copy