The Apartments

Penthouse Mamma Mia

 

Met een geweldig zicht over de Adriatische zee is het Mamma Mia Penthouse een droom appartement met het beste uitzicht van het hele huis.
Ideaal voor een familie of groep vrienden (4-5 personen), het Penthouse biedt een grote slaapkamer met zicht op zee en een balkon, een grote badkamer en een kleine toilet, een uitgeruste keuken met zicht, een zetel bed, een verborgen bed in de woonkamer en tot slot een groot balkon met douche die je zicht geeft over de Adriatische zee. Het perfecte appartement om te genieten van een leuke vakantie.

 

Abuela’s Beach House biedt 4 soorten accomendatie aan voor families, koppels of een vriendengroep.Elk appartement heeft zijn eigen unieke en originele decoratieve stijl met het beste zicht over de Adriatische zee.Een perfecte plek voor zij die op zoek zijn naar een relaxerende vakantie in een paradijselijke omgeving.

Al onze appartementen zijn uitgerust met een satelliet TV, air-condition en WiFi.
De appartementen zijn 50 m verwijderd van het strand wat bereikbaar is via trappen

 

Appartement Tango

 

Met 75m2 en een modern inrichting die gebaseerd is op de kleuren rood, zwart en wit is appartement Tango ideaal voor een familie van 5 personen, een groep vrienden of zelfs een koppel dat op zoek is naar een relaxerende en stille plek dichtbij de zee in Brela, Kroatië. Met een 18m2 balkon dat is voorzien met een hangmat en een oogverblindend zicht is het een perfect appartement om te huren in Brela. Appartement Tango is uitgerust met een satelliet TV, WiFi en air-condition en heeft alle keuken benodigdheden. Het heeft ook een kamer met een king-size bed en een enkel bed, een woonkamer met een queen size zetel en een directe uitgang naar het Jardula Brela strand via een trap*
*50m van de zee

Appartement Caipirinha

 

De decoratie is gebaseerd op de Braziliaanse stijl, kleurrijk en een speciaal balkon met het beste zicht over de Ariatische zee. Dit vakantie appartement dat te huur is in Brela is ideaal voor een gezin van 4, een kleine groep vrienden of een koppel dat op zoek is naar een relaxerende en rustige vakantie. Dit appartement is uitgerust met een satelliet TV, air-condition, WiFi en een kleine keuken. De grote kamer heeft een king size bed en er staat een queen size sofa bed in de woonkamer. Appartement Caipirinha is 50m van het strand verwijderd wat bereikbaar is via trappen.

Studio Adriatic

 

Voor een koppel of een familie van 2 personen, studio Adriatic was ontworpen om de schoonheid van Kroatië te herinneren. Het is een 30m2 kamer met een king size bed, een kleine ingebouwde keuken en een 18 m2 balkon met zicht op de Adriatische zee. Het is het perfecte appartement om te huren wanneer je in Brela bent en wanneer je op zoek bent naar een stille en relaxerende omgeving. Studio Adriatic is slecht 50m verwijderd van het strand wat via trappen te bereiken is.