Avontuurlijk toerisme in Kroatië

Wandelingen / trektochten
 
Brela is omgeven door het Biokovo gebergte. Het is de perfecte plek voor liefhebbers van wandelingen. De natuur en het landschap maken Brela een unieke plek om te genieten van een wandeling in de bergen.Er zijn meerdere paden naar de bergen die naar behoren zijn gemarkeerd om toeristen te laten genieten van een onvergetelijke tocht.Met de zee die te zien is vanaf de bergen, kunnen onze toeristen genieten van een onvergetelijk uitzicht.

.

 

Hikking in Brela, Croatia
Mountainbike / fietsen
 
Brela heeft eindeloze paden om te verkennen. Fietsen is één van de meest beoefende sporten in de regio Dalmatië. Mountainbiken heeft ook het grootste aantal volgers/fans in dit gebied. Gelegen tussen de populaire steden in Kroatië, biedt Brela veel mogelijkheden voor liefhebbers die ervan houden om te fietsen door de bergen.

Klimmen
 
De Biokovo en Gornja Brela zijn onderdeel van bergachtige gebieden en worden geroemd door fans die van klimmen houden. Verschillende locaties in Brela zijn toegankelijk om te beklimmen. Brela ligt ook een aantal kilometers verwijderd van andere klim locaties zoals: Omis, Zadvarije, Biokovo Park, en anderen.

.

Raften
 
De Cetina rivier garandeert plezier voor het hele gezin. Raften is een avontuurlijke sport waarmee alle leeftijden (kinderen vanaf 3 jaar) plezier zullen hebben met: het oversteken van de rivier Cetina Omis Brela; raften door de grotten en watervallen; en het verkennen van de natuurlijke schoonheid van de regio.

Wij hebben speciale aanbiedingen voor avontuurlijke fans!!

In het laagseizoen hebben wij speciale prijzen voor mensen die willen genieten van avontuurlijke sporten. Neem contact met ons op en vertel ons wat je favoriete sport is, hoeveel dagen je wilt verblijven en we maken een aanbieding voor je!

 

hikkingincroatia